Søg

Inwear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Inwear inoiw cardigan

Cardigan fra Inwear i strik. InoIW Cardigan er i en lækker brun farve kaldet leather brown og er strikket i rib struktur. InoIW Cardigan har dyb v-hals, lange ærmer, to lommer foran og 3 store knapper hele vejen ned. Cardiganen har ribkanter ved ærmerne samt forneden og er løs i dens pasform. En anvendelig luksus cardigan til hverdag og fest.
900 Kr

Inwear siljaiw waistcoat black

Virkelig lækker og skøn vest fra Inwear i strik. Vesten er med rund udskæring og ribstruktur. Enkel og klassisk. Siljaiw waist coat er perfekt over skjorter, kjole mm. Rigtig god style til efterår eller til de kølige sommeraftner over en t-shirt.
700 Kr

Inwear siljaiw waistcoat winter beige

Virkelig lækker og skøn vest fra Inwear i strik. Vesten er med rund udskæring og ribstruktur. Enkel og klassisk. Siljaiw waist coat er perfekt over skjorter, kjole mm. Rigtig god style til efterår eller til de kølige sommeraftner over en t-shirt.
700 Kr

Inwear zrith rollneck pullover

Utrolig lækker pullover fra Inwear med rollneck, lange ærmer og ribkant. Strikken er lavet i en meget lækker uld/cashmere kvalitet. Zrith rollneck pullover er normal i størrelsen og pasformen er relaxed. Strikken fås i en meget flot brun farve kaldet winter beige.
900 Kr

Inwear calistaiw blouse

Cool, enkel stilfuld bluse i sort fra Inwear. Calistaiw blouse er med høj hals samt lange ærmer med en smule volumen. Blusen er slim fit og en detalje er blusens fine struktur. En velegnet style til både hverdag og fest.
500 Kr

Inwear rindaiw top

Klassisk og elegant top fra Inwear i cobolt blå. RindaIW top har v-udskæring, korte ærmer samt knap-lukning i nakke. Desuden har tekstilet shine. En fin og anvendelig top som kan styles til både hverdag og fest.
300 Kr

Inwear zentaiw tille skirt

Inwear zentaiw tille skirt er en klassisk, tætsiddende pencil skirt som sidder rigtig godt og har en god længde. Nederdelen lukkes foran med knap og lynlås. tille skirt har både for- og bag-lommer samt bæltestropper. Nederdelen er lavet i en blød kvalitet med stretch. Nederdelen fås her i sort velour.
600 Kr

Inwear zentaiw tille skirt

Inwear zentaiw tille skirt er en klassisk, tætsiddende pencil skirt som sidder rigtig godt og har en god længde. Nederdelen lukkes foran med knap og lynlås. Tille skirt har både for- og bag-lommer samt bæltestropper. Nederdelen er lavet i en blød kvalitet med stretch. Nederdelen fås her i en flot farve kaldet cayenne.
600 Kr

Inwear lucieiw top premium

Smuk, klassisk og enkel top i hundrede procent silke fra Inwear. Toppen er med korte, skrå ærmer samt rund udskæring og stolpelukning med knapper over brystet. Pasformen er relaxed fit. Lucieiw top er en del af Inwears premium kollektion og fås her i sort.
700 Kr

Inwear lucieiw top premium

Smuk, klassisk og enkel top i hundrede procent silke fra Inwear. Toppen er med korte, skrå ærmer samt rund udskæring og stolpelukning med knapper over brystet. Pasformen er relaxed fit. Lucieiw top er en del af Inwears premium kollektion og fås her i rosa.
700 Kr

Inwear lucieiw top premium

Smuk, klassisk og enkel top i hundrede procent silke fra Inwear. Toppen er med korte, skrå ærmer samt rund udskæring og stolpelukning med knapper over brystet. Pasformen er relaxed fit. Lucieiw top er en del af Inwears premium kollektion og fås her i hvid.
700 Kr

Inwear Friedaiw pant

Lækre bukser fra Inwear i et let materiale. Friedaiw pants har meget vidde i ben, elastik i taljen, lommer og en cropped længde med draperinger i faldet. Desuden har tekstilet shine. En fin og anvendelig buks som kan styles til både hverdag med sneakers og til fest med eventuelt RindaIw top i samme materiale og fine sko.
800 Kr

Filter by:

Clear All
Close
Min: 200 Kr Max: 2000 Kr
kr.200 kr.2000
Filters
Sort
display